Портокали 800 600
- Мандарини 810 600
Банани 600 300
- Пъпеш 500 300
Ябълки 1000 700
- Кайсии 795 700
Коняк 100 100
- Ром 100 100
- Ликьор 100 100
Орехови ядки 100 100
- Бадемови
ядки 100 100
3ахар на
пудра 200 200
Добив: 2000
Тегло на една
порцuя:
200
Химичен състав: Б
- 2,19, М - 5,19, В - 48,89, кaл. - 257,71
Плодовете, обелени
и почистени от семенната част. се нарязват на тънки филийки или
кубчета, поръсват се с пудрата захар и леко се разбъркват. Пpи
поднасянето се наръсват с коняка (ликьора) и ситно скълцаните орехови
ядки.
Няма коментари:
Публикуване на коментар